Copyright © 2019
Bits of blue

Diensten


Diensten

Harde noten maakt al een aantal jaar oefenmuziek voor koren en individuen. Deze muziek wordt via een muziekscanner ingescand of met de hand ingevoerd in een muzieknotatieprogramma. Vervolgens kan de muziek worden opgenomen en op diverse manieren aan de klant worden toegestuurd. Ons doel is om het voor u makkelijker en leuker te maken om uw partij in te studeren. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende manieren waarop wij u hierbij kunnen helpen.

Muziek opnemen

Muziek opnemen

Harde noten houdt zich voornamelijk bezig met het digitaal opnemen van oefenmuziek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een proffesioneel softwareprogramma waardoor alle instrumenten klinken alsof zij live zijn ingespeeld.
Lees verder →

Mijn Noten

Mijn noten

De online oefensite "Mijn Noten" is speciaal ontwikkeld voor koren of grote groepen om online hun muziek te kunnen oefenen. Iedereen kan met de gebruikersnaam en het wachtwoord inloggen en direct alle muziek bekijken en/of beluisteren.
Lees verder →

Oefen-cd's

Oefen-cd's

De oefen-cd's van Harde Noten helpen u bij het instuderen van uw zang- of instrumentale muziek. De cd's zijn zowel in uw audioapparatuur als op uw computer af te spelen. Oefen-cd's zijn heel handig als u een project organiseert of veel in de auto zit.
Lees verder →

Bladmuziek

Naast dat Harde noten de bladmuziek bij uw geluidsfragmenten kan verzorgen kunnen wij u ook helpen bij vervaagde partituren. Deze kunnen wij digitaliseren en op hoge kwaliteit voor u afdrukken. Op deze manier is uw bladmuziek weer goed leesbaar en blijft hij bewaard voor de toekomst.
Lees verder →

Arrangementen

Harde noten kan van uw muziek ook nieuwe arrangementen maken zodat u deze met uw orkest of band kan spelen. Ieder arrangement is mogelijk, van ... tot ... De muziek die wij leveren kan op alle bovenstaande manieren bij u terecht komen.
Lees verder →

Voorbeelden

Hieronder ziet u voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben