Copyright © 2019
Bits of blue

Mijn noten


Mijn Noten

Mijn Noten is de online oefensite van Harde Noten. Deze is speciaal ontwikkeld voor het online oefenen van muziek. Iedere klant krijgt een unieke gebruikersnaam en wachtwoord voor haar toegang tot een eigen gedeelte van de website Mijn Noten.

U levert een partituur aan en wij zorgen ervoor dat deze, met alle stemmen en instrumenten, als geluidsfragmenten op de site wordt gezet. Deze fragmenten worden standaard geleverd in mp3-formaat, eventueel zijn er ook andere bestandstype mogelijk.

Het is mogelijk de geluidsfragmenten te combineren met pdf-bestand, hierdoor kunt u alle benodigde onderdelen van een muziekstuk bij elkaar vinden. Uw leden kunnen de muziek zelf uitprinten. Eén persoon is niet meer verantwoordelijk voor alle kopiën, maar iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen muziek.

Door het gebruik van wachtwoorden zijn uw geluidsfragmenten alleen beschikbaar voor hen aan wie u de gegevens geeft en zij zijn dus niet toegankelijk voor derden. Na het inloggen kan ieder lid zijn of haar eigen partij aanklikken om het geluidsfragment te oefenen of de partituur te downloaden.

Aan de linkerzijde van deze pagina kunt u direct inloggen op Mijn Noten. Tik "demo" in beide velden, klik vervolgens op "inloggen" en u bent op de oefensite van Harde Noten. Zo makkelijk en snel gaat het!

Prijzen

Om gebruik te maken van Mijn Noten betaalt u slechts € 180,- per jaar.
Bent u voor het eerst klant bij Mijn Noten dan krijgt u het eerste jaar voor € 150,- (volgende jaren € 180,-)
De site is ook per maand te huur (handig voor bijvoorbeeld projecten), dit kost € 25,- per maand (max 4 inlog's).

Bij elke pakket heeft u nog de keuze uit twee aanvullende optie's
Optie 1: Ledenlijst 20,-
Optie 2: Mededelingen 20,-

De prijzen zijn inclusief btw en exclusief de kosten voor het opnemen van de muziek.

Screenshots

Zo ziet Mijn Noten er uit